клиенти

 • McDonald's McDonald's

  -    McDonalds, пл. Славейков, София
  -    McDonalds, Младост
  -    McDonalds, Марица Пловдив

 • Shell Bulgaria Shell Bulgaria

  -    Shell Драгичево
  -    Shell Младост
  -    Shell Марица
  -    Shell Бургас Комлука
  -    Shell Тракия
  -    Shell Хаджи Димитър,София
  -    Shell Gas Завод Пловдив

   

 • Billa Billa

  -    Billa Славия
  -    Billa Младост

 • Devin Devin

  -    Завод за минерална вода Девин

 • Litex Litex

  -    Shell – Litex проект

   

 • Trace Trace

  Референция от ТБ МКБ Юнионбанк АД

  РЕФЕРЕНЦИЯ

  От ТБ МКБ Юнионбанк АД

  С настоящата референция бихме желали да изразим своята висока оценка за осъществените съвместно с Екзисто ООД проекти за изработка на дизайн концепция за системата за електронно банкиране на ТБ МКБ Юнионбанк АД, както и портална страница и административен модул за управление на съдържанието на канала за електронно банкиране на банката.

  Професионализма на екипа на Екзисто ООД допринесе за изработката на дизайн концепция за системата за електронно банкиране на ТБ МКБ Юнионбанк АД съобразена с всички изисквания, породени от наложената до момента корпоративна визия на банката, както и с всички стандарти и правила за изработка и ползваемост на уеб приложения.

  Множество консултации предоставени от екипа работил по проекта допринесоха за създаването на функционалност предлагаща съществени предимства на всички клиенти на канала за елeктронно банкиране на банката. Идея предоставена от Екзисто ООД по време на проекта, доведе до изграждането на портална страница на системата за електронно банкиране, позволяваща проактивната комуникация с всички наши клиенти и допринасяща за същественото увеличаване на стойността на предлаганите от ТБ МКБ Юнионбанк услуги и  чувствителното им диференциране от всички конкурентни предложения.

  Естеството на проекта  и предизвикателството по него съвместно да работят няколко фирми изпълнители, не представляваше трудност за Екзисто ООД и всички възникнали въпроси, компетентно и в много кратки срокове получаваха своето решение.

  Успешната съвместна работа с Екзисто ООД ни дава основание да дадем висока оценка за качеството на обслужване и сроковете за изпълнение на задачите, както и за професионализма и отзивчивостта на екипа на фирмата.

  Горещо препоръчаме Екзисто ООД, като компетентен, надежден и коректен бизнес партньор.

  16.02.2009г.


  С уважение,

  Емил Вучков
  Ръководител отдел
  Мониторинг на продажбите,
  Контрол на качеството и Електронни канали
 • Piccadilly Piccadilly

  -    Piccadilly Варненчик
  -    Piccadilly София Мол

 • Praktiker Praktiker

  -    Praktiker Цариграско шосе
  -    Praktiker Варна